keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Pinkki Liukuväri

 Hups! Taas on ollut pitkähkö tauko... No ei sille voi mitään. Bloggaaminen pitää olla hauskaa, eikä siitä saa murehtia jos taukoja tulee :)  Tänään näytän teille tämänhetkiset kynnet. Ennen näitä tein kynsimokakynnet folioiden kanssa mutta niistä lisää huomenna. En ollut liukuvärjäillyt vähään aikaan, joten pakkohan se oli tehdä.

Alle lakkasin keksi kerrosta Essien blancia. (Suosittelen ehdottomasti sitä!! Minulla oli ennen OPIn Alpine Snow, enkä pitänyt siitä lainkaan. OPIn pensselit ovat mielestäni myös aivan liian isoja.) Päälle tein liukuvärin akryylimaaleilla. Lakkasin meikkisieneen valkoista, vaaleanpunaista ja pinkkiä ja töpöttelin sitä kynsille. Liukuväriin töpöttelin 3 kerrosta.

Mä todella tykkään eniten tehdä liukuvärin akryylimaaleilla. Siinä säästyy paljolta vaivalta. Tekee vain liukuvärin, laittaa päällyslakkaa, ja pesee kädet. Kaikki yli mennyt maali lähtee käsien pesussa pois! Niin helppoa! :D

 Seuraavana päivänä päätin alkaa leimailemaan valkoisella. Leima tarttui kerrankin laatasta vaivatta, mutta oli kynnellä niin vaalea, ettei sitä melkeen edes huomaa. Leiman kukan keskelle laitoin pienet paljetit. Kynsiä pitää katsoa oikein tarkasti että edes näkee leiman.
Kynsinauhani ovat aika kuivassa kunnossa joka näkyy kuvissa tosi hyvin. Olen jo pitkään haaveillut tilaavani Mimaxilta tämän China Glazen kynsiöljyn, mutta en ole sitä vielä tehnyt. Se olisi varmasti niin ihana!! No, mutta nyt pitää pärjätä tämänhetkisillä rasvoilla.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!